top of page

Povestea Noastra!
 Food is Life. Make it
Good!

Orange Slice

Hello everyoane!

Intai de toate sunt foarte fericita si iti multumesc ca te afli aici. Serveste un Smoothie Cup sau o cafea, i-a un loc si lasa-ma sa iti spun povestea mea.

Numele meu e Alice-Raluca si sunt farmacist de profesie.

Zi de zi avand contact si discutand cu oamenii, am observat cum din ce in ce mai multa lumea cauta disperata pastile minune care sa rezolve diferitele probleme de sanatate cu care se confrunta, insa am intalnit prea putine persoane care isi puneau intrebarea daca nu cumva este ceva gresit in abordarea lor sau in stilul lor de viata.

Asadar cu o dorinta arzatoare de a schimba ceva in aceasta privinta a luat nastere pasiunea mea pentru o alimentatie si un stil de viata cat mai curate.

Mango
RootGoodies Owner
Mango
RootGoodies Owner Creating Art

Golul meu este sa te conving si pe tine sa faci primul pas catre schimbare, catre o viata mai buna pentru tine si familia ta.

 

Cred ca un stil de viata sanatos incepe intotdeauna cu o disciplina si o educatie bine puse la punct.

Consider ca e important pentru tine sa cauti ce ti se potriveste, firesc si fara prea mult efort, stilul de viata sanatos trebuie sa fie distractiv, simplu si natural.

 

Cred in miscare, in mancare sanatoasa si in orice fel de activitate care iti face bine atat pentru corp, cat si pentru minte, dar care iti aduce zambetul pe buze.

orange

Totul a inceput din pura pasiune

Totul a inceput din pura pasiune pentru o viata mai buna, pentru o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Suntem pasionati, deschisi si motivati.

 

Ne-am promis ca o sa schimbam vietile oamenilor, ca o sa construim o lume noua, mai sanatoasa si mai bine informata.

Am creat ROOTGOODIES condusi de singura misiune ce o aveam in minte: aceea de a convinge oamenii sa se hraneasca mai nutritiv, sa fie mai activi si mai prezenti in viata lor.

Mancarea reprezinta calea catre o viata mai lunga, lipsita de boli, catre un nivel mai ridicat de energie pozitiva, o minte sanatoasa si o stare de spirit imbunatatita.

orange slice
orange slice
orange slice
Morning Smoothie Cup Before Working out
Meniu RootGoodies

Crunchy Nut

Tropical Turmeric 
Boost

Zenergy

Acai Boost

Raspberry Boost

Strawberry Boost

De Ce ROOTGOODIES?

ROOTGOODIES este o firma artizanala romaneasca ce produce zilnic o gama variata de Smoothie Cup-uri din fructe naturale, pline de nutrienti, alaturi de super-alimente ca pudra de Spirulina sau Turmeric, pudra de Acai, pudra de Carob, seminte de canepa, fara zahar si alte substante adaugate. Gandindu-ne cum am putea imbunatati si aduce un plus valoare produsului, a aparut ideea de a introduce budinca de chia, un super-aliment plin de nutrienti si beneficii pentru sanatate.

Chia este o seminta bogata in proteine, fibre, minerale si omega-3.

Impreuna cu fructele, iaurtul si laptele vegetal este combinatia perfecta pentru mic-dejun, brunch sau chiar un desert gustos si sanatos.

ROOTGOODIES a fost creat in special pentru a promova si sustine un stil de viata sanatos.

 

Primul pas atunci cand ne dorim o schimbare a stilului de viata il reprezinta ALIMENTATIA,

tocmai de aceea familia RootGoodies a conceput acest proiect pentru a-ti oferi acces rapid la o gama variata de Smoothie Cup-uri pline de nutrienti si efecte benefice asupra organismului. Fructele naturale, semintele de chia, de canepa,

super-alimentele (Acai, Spirulina, Turmeric, Carob) trebuie sa faca parte din alimentatia de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, fiind o sursa importanta de fibre, proteine, minerale si oferindu-ne in acelasi timp energia si nutrientii indispensabili corpului uman.

Un stil de viata sanatos NU inseamna infometare sau o alimentatie dusa la extreme.

Inseamna o alimentatie in care sa ii oferi organismului nutrientii esentiali de care acesta are nevoie. Grija pe care i-o oferi organismului tau in interior se reflecta intotdeauna in exterior.

 

Astfel, misiunea familiei ROOTGOODIES pune sanatatea pe primul loc, oferindu-ti un stil de viata, un mic-dejun, o gustare sanatoasa si produse bune pentru tine si familia ta.

orange slice
orange slice
orange slice
Wow it's Yum

MISIUNEA SOCIALA

Misiunea socială este aceea de a fi prezenți atunci când comunitatea are nevoie de noi, fie că vorbim de activități de voluntariat, conferințe pe tema

responsabilității sociale, fie că vorbim de acțiuni de sprijin pentru diferite ONG-uri sau persoane din grupuri defavorizate.

Oferirea de pachete gratuite unor categorii de persoane are ca beneficiu social

asigurarea unui nivel de viață calitativ acestor persoane, contribuind la asigurarea

vitaminelor necesare zilnic, fără nici un cost.

 

În concluzie, beneficiul pe care comunitatea îl va avea ca urmare a acestor programe sociale

este acela de a-i crește calitatea vieții,

de a-i asigura necesarul de vitamine fără cost sau cu un cost scăzut, precum și acela de a crește capacitatea comunității de a înțelege/conștientiza 

necesitatea alegerii unui stil de viață sănătos pentru ea și pentru planetă, de  a conștientiza responsabilitatea socială pe care o avem cu toții în societatea în care trăim și necesitatea de a fi implicați

în acest proces împreună, de a lupta împreună pentru sănătate și o viață calitativă superioară celei cu care suntem obișnuiți cu toții.

Joyful Moments
bottom of page